Wolff: Hamilton jó úton halad a visszatérés felé

A Mercedes csapatvezetője úgy érzi, Lewis Hamilton jó úton halad afelé, hogy visszatérjen a mezőnybe a szezonzárón, ugyanakkor megjegyezte, a hétszeres világbajnok „eléggé csúnya” helyzetbe került betegségével.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

12 thoughts on “Wolff: Hamilton jó úton halad a visszatérés felé

 1. esanders10:
  Csináltam egy kis összevetést, egyelőre csak a Poleok és Győzelmek száméval kis érdekességképpen, Lewis és Nico, majd Lewis és Wingman között. Kíváncsi voltam a számokra, mert egy dolog h bennünk hogy él. Azért eléggé kirajzolódik itt is a különbség. Nem mintha vissza sírnám a 14-16 os éveket, most a mezőny ha levesszük a mercit izgalmasabb

  Ros vs Ham pole Ros vsHam win
  26 vs 3020vs31

  Bot vs Ham poleBot vs Ham Win
  16 vs 379 vs 42 (ez elég lesújtó..)

  2013-at kihagytad. Rosberg összesen 23 futamot nyert, ebből 22-t Ham csapattársaként.

 2. Csináltam egy kis összevetést, egyelőre csak a Poleok és Győzelmek száméval kis érdekességképpen, Lewis és Nico, majd Lewis és Wingman között. Kíváncsi voltam a számokra, mert egy dolog h bennünk hogy él. Azért eléggé kirajzolódik itt is a különbség. Nem mintha vissza sírnám a 14-16 os éveket, most a mezőny ha levesszük a mercit izgalmasabb 😀

  Ros vs Ham pole Ros vs Ham win
  26 vs 30 20 vs 31

  Bot vs Ham pole Bot vs Ham Win
  16 vs 37 9 vs 42 (ez elég lesújtó..)

 3. Zasalamel: NEm hiszem egyébként h ennek sok jelentősége lenne, viszont azért Bottas indoklására kíváncsi lennék, megorrolt a mercire vagy mi?

  Hammernek sincs kint, szóval szerintem jelentéktelen.

 4. A legjobbakat neki, a hétvégén is ott lesz Alo, hívja meg egy sörre, aztán a futam alatt, csevegjenek a régi szép időkről, mikor még mindketten nyélen mentek, és ők maguk sem tudták ki nyeri jövőre a vb-t… de szép is volt. Legalább 1 jó futamot hagyjon még nekünk idén.

 5. Lewanda_17: Bottas törölte,pont tegnap néztem meg mennyien követik, és akkor kinn volt neki, h Mercedes. Viszont Russellnek sosem volt kinn a csapat neve, csak h F1 versenyző.

  NEm hiszem egyébként h ennek sok jelentősége lenne, viszont azért Bottas indoklására kíváncsi lennék, megorrolt a mercire vagy mi? 😀

 6. Zasalamel:
  Nem biztos, hogy sok jelentősége van, de Formula.hu szerint Bottas és Russell törölték a csapatuk nevét az Instán.

  Bottas törölte,pont tegnap néztem meg mennyien követik, és akkor kinn volt neki, h Mercedes. Viszont Russellnek sosem volt kinn a csapat neve, csak h F1 versenyző.

 7. Nem biztos, hogy sok jelentősége van, de Formula.hu szerint Bottas és Russell törölték a csapatuk nevét az Instán.