Wolff: Új csillag van születőben!

Lenyűgözte a túlteljesítő George Russell versenyzése a Mercedes csapatfőnökét, aki biztosra veszi, sok esélyt kap még a brit a győzelmekre.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

16 thoughts on “Wolff: Új csillag van születőben!

 1. Zasalamel: Sejtem, hogy erre megy ki, bevallom sztem sem egy kivételes versenyző vettel, inkább jókor volt jó helyen a RB-lal. Bár ettől függetlenül én megvárom mit alkot a RP-tal, nagyon nehéz dolga lesz a hírnevét és megbecsülését helyrehozni.

  Én azt várom tőle, az elmúlt időktől függetlenül, hogy Strollt nullára veri. A kanadai számomra továbbra is a mezőny egyik ha nem a leggyengébb tagja ha a teljes csomagot nézem. És ez a 4. éve már 😀 😀

 2. Denis Hunter: igy veszi le Vettel vallarol a felelosseget, hogy nem o cseszte el, mert Hamilton felgazon ment es eselye sem lett volna.

  Sejtem, hogy erre megy ki, bevallom sztem sem egy kivételes versenyző vettel, inkább jókor volt jó helyen a RB-lal. Bár ettől függetlenül én megvárom mit alkot a RP-tal, nagyon nehéz dolga lesz a hírnevét és megbecsülését helyrehozni.

 3. Zasalamel: Az első ponttal még egyet is értek, de a kettes és hármas pont h is következtetted ki?

  igy veszi le Vettel vallarol a felelosseget, hogy nem o cseszte el, mert Hamilton felgazon ment es eselye sem lett volna.

 4. F1890:
  am sok kérdésre választ kaptunk szerintem most.
  -a 14-es williamssel szerintem hamilton,alonso,vettel nyert volna futamot, és eléggé pöpec kis autó volt az.
  -hatalmas nagy kamu volt a 17,18-as ferrari van olyan jó autó mint a mercedes. csak szórakoztak a mezőnnyel.
  -hamitlon iszonyatosan takaréklángon nyeri a címeket bottas ellen.

  Az első ponttal még egyet is értek, de a kettes és hármas pont h is következtetted ki?

 5. Bottasnak mostanaban nagyon nem jon ki a lepes, Russell hatalmasat ment, erre mindenki azt irja, ezzel az autoval barki nyerne. Arra senki nem gondol, hogy Russell a kiveteles tehetseg? Nem hinnem, hogy Bottast barki elverne a mezonyben, a jobbak biztosan kepesek lennenek ra, mint Max, Leclerc, Russell, talan Ricsi, de ki mas? Bottasnak ugyis megvan mar a kovetkezo evre a szerzodese, nem fogjak lecserelni, mert most beegett, eddig hozta, amit varnak tole. RB is vihetne Russellt, ha nem lenne toketlen, de a 7vegi produkcioja lattan szerintem Max is vetozna kokemenyen, hiszen meg Perezt sem vallaljak be Albon helyett, nemhogy egy valoban tehetseges fiatalt.

 6. És mikor akartok ennek az új csillagnak lehetőséget adni? Az egyik legszánalmasabb teljesítmény a Bottasé, amióta nyomon követem az F1-t. A legjobb autóban ez a szerencsétlen, semmi pilóta ül. nulla szimpátia, tehetség. Lewisnak is jót tenne Russell, legalább picit izgalmasabbak lennének a mindennapjai, és talán jobban el is ismerné mindenki mennyire jó. Russell pedig a legjobbtól tanulhatna. De szerencsétlenkednek ezzel a Bottassal…. hogy van még annak az embernek önbecsülése?

 7. Btw szerintem itt messzemenő következtetéseket egyáltalán nem kéne még levonni. Ofc jó volt Russell első etapja, és a rajtjai is, de számomra ez nem igazolás arra h ő nemtom mennyire jó. Most sikerült egyszer vége jót rajtolnia, és csinált egy jó etapot, amit a Williams-szel is sikerült már megtennie, csak a esetek többségében meg szarul bánik legalább egyik keverékkel. A második etapot pedig meg sem tudtuk nézni, csak annyit láttunk h Bottas elkezdte ledolgozni a lemaradását. Bottas keményeket kapott, még Perez után. Na most Perez nyert, Bottast meg levadászták, és mostanában eléggé tré a teljesítménye, emellett egy olyan pályáról beszélünk, amin van 5 kanyar meg 8 km egyenes. Most Russell h épp így kijött neki ez, szép dolog, csak hát szvsz kurvára nem nagy szám. Emlékezznk Hulk is tudott adni 70. Évfordulóün 4 tizedet kvali Strollnak, úgy h kn 8 hónappal azelőtt vezetett utoljára F1-es autót. Akkor Russell edzésben miért ne tudná ezt megtenni, amit ma megtette, az előbb leírt körülményeket figyelembe véve. Várjunk még ezzel a nagy sztárolással, mert nagy pofára esés lesz a vége! A mostani Bottas produkció egy Ericsson szint volt, mert hogy egy Mercedest így lenyom versenyen 6 gyengébb autó, ami között még Verstappen sem volt, az azért nettó trágya szint.

 8. am sok kérdésre választ kaptunk szerintem most.
  -a 14-es williamssel szerintem hamilton,alonso,vettel nyert volna futamot, és eléggé pöpec kis autó volt az.
  -hatalmas nagy kamu volt a 17,18-as ferrari van olyan jó autó mint a mercedes. csak szórakoztak a mezőnnyel.
  -hamitlon iszonyatosan takaréklángon nyeri a címeket bottas ellen.

 9. Tapani:
  Miket beszél ez a bohóc? Ha Russellt születendő csillag, akkor wingman micsoda? Feketelyuk?

  a feketelyuk az erősebb mint a csillag 😀

 10. Nyilván az fájdalmas neki hogy ennyire beégett Bottas Russellel szembe, illetve tudatosul mindenkiben hogy ez a Merci egy jól vezethető és kezelhető autó amivel sokan nyernének és messze a mezőny előtt van, szóval Hamiltonnak jó dolga van ezzel az autóval, csapattal, a felállás meg jót tesz Hamiltonnak meg a rekordjainak. Az hogy sokan nyernének ezzel az autóval igazolást nyert, az hogy ennyit mint Hamilton már nem biztos és ez az ő érdeme, klasszisát igazolja és ezt nem lehet tőle elvenni., szerintem a mezőnyből páran képesek ilyen szinten lenni éveken keresztül, mert ehhez az is kell hogy ez legyen az életed, ne legyen családod. Ennek a vírusnak köszönhetően ezeket megtudtuk. Wolff meg jó üzletember, jó csapatfőnök de minden szinten öli a showt.

 11. Tapani:
  Miket beszél ez a bohóc? Ha Russellt születendő csillag, akkor wingman micsoda? Feketelyuk?

  Igen, wigman fekete lyuk. Hami pedig barna törpe. 😀

 12. Megszületett a csillag, ideje neki ülést adni! Várható volt, hogy csúnya helyzetbe kerülnek majd ha Russellt beültetik, és nagyon meg kell válogatniuk a szavaikat. Születendő? Akkor Bottas és Hamilton mi? Mert ha Bottas a mérce, akkor Ham szintje megvolt George-nak, elsőre, beleszuszakolva az autóba.