Haas: Nagyon komolyan vesszük a Mazepin-ügyet

Nagyot csalódott új versenyzőjében a Haas. Günther Steiner nem fogja hagyni elsikkadni Nyikita Mazepin kínos ügyét.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

9 thoughts on “Haas: Nagyon komolyan vesszük a Mazepin-ügyet

 1. trialboj: Akkor a barátnője? Másképp nem fér hozzá senki a profilhoz, hiába taggeli stb. Na mind1, elég primitív dolog volt ezt lefilmezni.

  Pusztán barátok, gondolom a csaj hozzáfér Mazepin telefonjához, a gyerek tudtával. Ártatlan poén volt a lány részéről, olvasd el, amit linkeltem lejjebb.
  Ennél a videónál jóval undorítóbb a nyugati média pc viselkedése. Játsszák az erkölcscsőszt, majd amikor a csaj cáfol rájuk, az “szépen” elsikkad…

 2. schumilton: A csaj tette ki Mazepin instagramjára poénból…
  https://formula.hu/parc-ferme/27468
  „Teljes mértékben megbízunk egymásban, és ez az egész csak egy viccelődés volt egymás között. Én tettem föl a Storyjába a videót, csupán egy belső poénkodást részeként. Igazán sajnálom. A szavamat adom, hogy ő egy nagyon jó ember és sohasem tenne olyat, amivel bántana vagy megalázna engem.”

  Akkor a barátnője? Másképp nem fér hozzá senki a profilhoz, hiába taggeli stb. Na mind1, elég primitív dolog volt ezt lefilmezni.

 3. trialboj:
  Hogy jelent meg ez a videó? komolyan saját maga posztolta ki a SAJÁT felületén? Ha ez nem kamu, akkor tényleg egy nagyon egyszerű ember lehet.

  A csaj tette ki Mazepin instagramjára poénból…
  https://formula.hu/parc-ferme/27468
  „Teljes mértékben megbízunk egymásban, és ez az egész csak egy viccelődés volt egymás között. Én tettem föl a Storyjába a videót, csupán egy belső poénkodást részeként. Igazán sajnálom. A szavamat adom, hogy ő egy nagyon jó ember és sohasem tenne olyat, amivel bántana vagy megalázna engem.”

 4. Hogy jelent meg ez a videó? komolyan saját maga posztolta ki a SAJÁT felületén? Ha ez nem kamu, akkor tényleg egy nagyon egyszerű ember lehet.

 5. Grabowsky78: Ugyan nem láttam a videót, de miért kellett ebből ekkora ügyet csinálni, ha úgysem lesz belőle semmi következmény? A pénz úgyis az erkölcsök fölé fog kerekedni, mert ha nem így lenne a ruszki gyerek már nem lenne a Haas versenyzője, de erről szó nincs, csak pofozzák a fingot megint és égetik saját magukat!

  mondom : álszenteskedés. kifelé azt kell mutatnod h nagyon szomorú az eset (h a pc-nek megfelelj) belül még gondolhatod másként h leszarod

 6. F1890: Mert ha nem szolalna meg, akkor meg az lenne a vilag baja h nem allt ki az emberi jogokert

  Ugyan nem láttam a videót, de miért kellett ebből ekkora ügyet csinálni, ha úgysem lesz belőle semmi következmény? A pénz úgyis az erkölcsök fölé fog kerekedni, mert ha nem így lenne a ruszki gyerek már nem lenne a Haas versenyzője, de erről szó nincs, csak pofozzák a fingot megint és égetik saját magukat!

 7. Grabowsky78:
  Nagyon komolyan vesszük! Álszent és szánalmas amit művelnek! Mindenki tudja jól, hogy semmi nem fog történni, mert apuci megveszi az egész Haast mellényzsebből, miért égeti magát Steiner ezzel a hülye dumával?

  Mert ha nem szolalna meg, akkor meg az lenne a vilag baja h nem allt ki az emberi jogokert

 8. Nagyon komolyan vesszük! Álszent és szánalmas amit művelnek! Mindenki tudja jól, hogy semmi nem fog történni, mert apuci megveszi az egész Haast mellényzsebből, miért égeti magát Steiner ezzel a hülye dumával?