„Napokon belül” dönt a Red Bull Albon sorsáról

A Red Bull tanácsadója szerint napokon belül eldőlhet, ki les Max Verstappen csapattársa 2021-ben.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

9 thoughts on “„Napokon belül” dönt a Red Bull Albon sorsáról

 1. Sidious: Nem mindig. Pont azért lett kirakva Gasly, mert sokszor kikapott a Mclarenektől is. Pl a Hungaroringen, ahol Max végig csatában volt a győzelemért Hamiltonnal, Gasly nem tudta megelőzni Sainzot és ott jött ki egyébként, hogy miért lenne fontos, hogy 2 erős versenyzője legyen a Red Bullnak, mert ha Gasly ott van a 3. helyen 20 mp-cen belül, akkor Hamilton nem tudja meghúzni azt az extra kiállást a végén, de mivel akkor Leclerc volt a 3. helyen már majdnem 1 perc hátrányban, ezért simán kihozhatták, Verstappen meg már nem reagálhatott rá, mert akkor elveszti a poziciót. De Ausztriában is ez volt, ahol Max nyert még úgy is, hogy borzalmasan sikerült a rajtja és a 8. helyről kellett megkezdenie a felzárkózást, Gasly alig tudta megelőzni Kimit meg a Mclareneket és a végére kört kapott.

  Gasly a 6. helyen állt, mikor lefokozták, és aztán a legvégén is csak 1 ponttal maradt le a 6. helyről, most hogy a Ferrari kiesett az élmezőnyből, Albonnak hoznia kéne a 4. helyet Max mögött, ehelyett a 8. helyen áll.

 2. Tapani:
  Azért Gasly legalább a középmezőnyt verte, ha messze is volt a nagyoktól. Ezt a szerencsétlent meg megtartják… De akkor már tegyék inkább az Alpha Tauriba, és jöjjön Tsunoda.

  Nem mindig. Pont azért lett kirakva Gasly, mert sokszor kikapott a Mclarenektől is. Pl a Hungaroringen, ahol Max végig csatában volt a győzelemért Hamiltonnal, Gasly nem tudta megelőzni Sainzot és ott jött ki egyébként, hogy miért lenne fontos, hogy 2 erős versenyzője legyen a Red Bullnak, mert ha Gasly ott van a 3. helyen 20 mp-cen belül, akkor Hamilton nem tudja meghúzni azt az extra kiállást a végén, de mivel akkor Leclerc volt a 3. helyen már majdnem 1 perc hátrányban, ezért simán kihozhatták, Verstappen meg már nem reagálhatott rá, mert akkor elveszti a poziciót. De Ausztriában is ez volt, ahol Max nyert még úgy is, hogy borzalmasan sikerült a rajtja és a 8. helyről kellett megkezdenie a felzárkózást, Gasly alig tudta megelőzni Kimit meg a Mclareneket és a végére kört kapott.

 3. Azért Gasly legalább a középmezőnyt verte, ha messze is volt a nagyoktól. Ezt a szerencsétlent meg megtartják… De akkor már tegyék inkább az Alpha Tauriba, és jöjjön Tsunoda.

 4. Zasalamel: Nehéz helyzetben vannak, mivel a thai kapcsolat többségi tulajdonosi jogot élvez a Red Bull-nál, így valszeg ez lehet az ok, ami miatt Albon-t nem tudják olyan könnyen leváltani.

  Mondjuk akkor kiváncsi készek hol lesz 3.pilóta Perez , mert azt mondta inkább arra van lehetősége. Rb ? Kap még egy telet Albon és ha nem megy beugrik Perez…

 5. GreenHonda:
  Hát persze, már rég el van döntve h marad Alexander. Hülyének néznek ezek mindenkit. Tartogassák csak meg a gyenge juniorjaikat, 2-3 esély lúzereknek, miközben Hulkenberg, Perez nem lesz jövőre az F1-ben. Játssza itt a Red Bull a döntögetősdit, miközben pontosan lehet látni már h rég zsírozva van a thaiföldi ülése.Egy ideig Hulkenberggel, Perezzel és mindenki is megetették ezt, hogy lehet rajtuk a világ szeme, és még most is ragaszkodnak a kamudumájukhoz, így, hogy látható, mi van. Remélem jövőre még ennyire sem lesznek közel a Mercedeshez, és ismét pofára esnek a magas lóról. Esélyetek nem lesz vb-t nyerni a Merci ellen a következő években ti szerencsétlenek.

  *Egy ideig Hulkenberggel, Perezzel és mindenkivel is megetették ezt, hogy legyen rajtuk a világ szeme, és még most is ragaszkodnak a kamudumájukhoz, így, hogy látható, mi van.

 6. Hát persze, már rég el van döntve h marad Alexander. Hülyének néznek ezek mindenkit. Tartogassák csak meg a gyenge juniorjaikat, 2-3 esély lúzereknek, miközben Hulkenberg, Perez nem lesz jövőre az F1-ben. Játssza itt a Red Bull a döntögetősdit, miközben pontosan lehet látni már h rég zsírozva van a thaiföldi ülése. Egy ideig Hulkenberggel, Perezzel és mindenki is megetették ezt, hogy lehet rajtuk a világ szeme, és még most is ragaszkodnak a kamudumájukhoz, így, hogy látható, mi van. Remélem jövőre még ennyire sem lesznek közel a Mercedeshez, és ismét pofára esnek a magas lóról. Esélyetek nem lesz vb-t nyerni a Merci ellen a következő években ti szerencsétlenek.

 7. F1890:
  mi tart ilyen sokáig? 1,5 évük volt már rá h kielemezzék a pocsék teljesítményét

  Nehéz helyzetben vannak, mivel a thai kapcsolat többségi tulajdonosi jogot élvez a Red Bull-nál, így valszeg ez lehet az ok, ami miatt Albon-t nem tudják olyan könnyen leváltani.