Hivatalos: amerikai befektető vett résztulajdont McLarenben

Ahogyan azt szombat este megszellőztette a brit média, a McLaren vasárnap bejelentette, hogy egy amerikai befektető vásárolt kisebbségi részesedést a versenyrészlegében.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

2 thoughts on “Hivatalos: amerikai befektető vett résztulajdont McLarenben

  1. amerikaiak kezében van: f1,haas,wilmos,mclaren. ezek gondolnak egyet és kiszállnak , ha nem jön be a befektetés. túl nagy lett az amerikai tőke az f1ben. szomorú ezt látni, h európai gazdag manusokat már kevésbé érdekli a sportág

  2. Remelem poztiv hatassal lesz ez a csapat anyagi helyzetere es nem kell mar penzhianyos hireket olvasni, talan az idei bahreini kolcsont is torleszthetik ezaltal es ha sikerulne elcsipni a 3. helyet, az is sok penzt hozna a konyhara.
    Barmennyire is fikaztak itt sokan Zac-et, velemenyem szerint jol felepitette a csapatot a szponzorok es resztulajdonosok teren, mivel ez volt a feladata, csak az elejen meg csapatvezetokent is kenytelen volt aktivan dolgozni, amikor a hulladek Boulier volt a csapatnal. Szerencsere ez Andreas erkezesvel megoldodott es remelem jovore nem torik meg a lendulet, harcban lehetnek a dobogokert neha erobol is.
    Go McLaren, egy szep vegjatekot szeretnek latni eros kettos pontszerzessel.
    Amugy a mult heti 13 pont is atlagon feluli volt az egesz evet nezve, megis “hatalmas csalodas”, amiert a Renault 28-at, az RP meg 40-et szerzett.