Albon: Ennek szenteltem az életem, nem hagyom, hogy itt érjen véget

Nem könnyű megemésztenie Alexander Albonnak, hogy Sergio Pérezre cserélte őt a Red Bull, de máris az F1-es visszatérésen dolgozik.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

6 thoughts on “Albon: Ennek szenteltem az életem, nem hagyom, hogy itt érjen véget

 1. A Repsol Honda szindróma utolérte a Red Bullt is sajnos. Nem hinném, hogy ez az egész Albon sara, jövőre a pucok is megy a levesbe. 😀

 2. A Red Bullra egy rossz szava nem lehet, mert még önmagukhoz képest is türelmesebbek voltak vele mint szoktak úgy nagy általánosságban más pilótákkal, csak saját magát okolhatja, talán ha az utolsó futamon produkált tempóját az év második felétől tudja állandósítani, akkor most nem kellene sajnálkoznia.

 3. Grabowsky78:
  Azért azt nem lehet, mondani, hogy a Redbull nem próbált meg mindent, hogy Albon jobban menjen a kocsival, ebben ennyi volt. Szimpatikus gyerek még csak azt sem mondanám rá, hogy nem ügyes mert elég jó stílusban előzgetett párszor, de borzalom hullámzó a teljesítménye. Nem látom a visszatérésének a lehetőségét.

  Visszateresenek lehetosege, ha Perez beeg Max mellett es/vagy Max otthagyja a csapatot, mert nem jon ossze a konstruktori 2. hely sem. Legyen a legyozo a feltamado ferrari, a javulo RP, vagy Renault Alonsoval, netan a McLaren a merci motorral.

 4. Azért azt nem lehet, mondani, hogy a Redbull nem próbált meg mindent, hogy Albon jobban menjen a kocsival, ebben ennyi volt. Szimpatikus gyerek még csak azt sem mondanám rá, hogy nem ügyes mert elég jó stílusban előzgetett párszor, de borzalom hullámzó a teljesítménye. Nem látom a visszatérésének a lehetőségét.

 5. Tényleg szimpatikus a srác és sajnálom is, de amit idén leművelt…. Belekerült egy olyan negatív spirálba ami lelkileg, fejben tönkretette. El tudom képzelni, hogy egy kisebb csapatnál feléledne mint Gasly.
  RB-nál sem könnyű a pilóták élete, túl éretlenül ültette be a pilótákat a csapat. Remélem Perez megmutatja, hogy éretten jó teljesítményt nyújtva el lehet vezetni a RB-t Verstappen csapattársaként is.

 6. Aranyos srác, de nincs meg benne a gyilkos ösztön, ami M. Schumacher, Hamilton, Alonso, Verstappen és mások jellemzője. Nem hiszem, hogy van még itt keresnivalója, de gyengébb pilótafelhozatallal futó sorozatban el tudom képzelni, például FE-be simán beférhet. Hány olyan pilóta volt, akit a csapattársa időmérőkön sok-nullára vert és nem ment emiatt tönkre a F1-es pályafutása? Én egyről sem. Ezen a szinten ez nem megengedhető.