Schumacher: Mazepin ügye nem az én problémám

Gyerekként már voltak egyszer csapattársak, jövőre ismét azok lesznek, Mick Schumacher azonban nem érzi úgy, hogy igazán ismerné a máris botrányba keveredett Nyikita Mazepint.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

30 thoughts on “Schumacher: Mazepin ügye nem az én problémám

 1. Ha jobban belegondol az ember, akkor az egész hoax mögött a Force India miatti pereskedés állhat.
  Csak nehogy az legyen a vége, hogy alábecsülik egyesek az oroszok eszközeit… 😀

 2. Lehet egyedül leszek a véleményemmel, ám legyen, de szerintem úgy kell egy ilyen bajkeverő alak az f1-nek mint egy falat kenyér, és kicsit ennek az egész világnak is, hisz aki a legnagyobb kategóriában vezet az mindig rivaldafényben lesz. Nem ismerem Mazepin pályafutását és nálam az ilyen dollár milliárdos apucik csemetéi felé triplázott elvárásaim vannak, de ez a személyiség kell a kirakatba. Sajnos ezt a világot éljük, nem küldhetsz el senkit a búsba, még ha jogos is, mert becsületsértésért feljelentenek, nem kurvázhatsz le egy nőt és inkább idézőjeles nőt, mert akkor meghurcolnak, régen elcsattanhatott 1-2 pofon is a férfiak körében de ma már felmegy az is a közösségi felületre hogy “megvertek”, most már a gyávák és barmok a hősök akik szétposztolják a médiát valamiből pénzt és “hírnevet” generálva.. Siralmas ez a világ és az emberek önismeret hiánya, torz személyiség fejlődése és hazug önkébe, na ebbe jön Mazepin és egy jó nagyot beleköp. Ennek a jelenkori steril, rózsa illatú szellentéses F1-nek kell ez a bajkeverő kölyök. Régen sokkal élesebb volt ez a sport, a pályán kívüli része, csak zéró közösségi média volt.

 3. Sidious: Nekem már SPA-ban kezdett igazán ellenszenves lenni Mazepin, azóta meg kiderült, hogy a pályán kivül is egy igazi gyökér Szóval szerintem semmit nem veszitene vele az F1, ha most sikerrel járnaa WTF1 és a szurkolók magánakciója és kidobnák a Haasból. Amúgy állitólag nem csak ez a probléma, hanem szponzorok is jelezték a Haasnak, hogy a különböző botrányok után nem akarnak Mazepinnel együtt működni, de ez egyelőre csak pletyka.

  Miért egy Ferrari ezt tolerálja?Most hogy ennyire beették magukat a csapatba. Nyilván nem tolerál egy ilyet egy ilyen múltú csapat, ami globális vállalat..Mellette persze a szponzorok. Most minden ügye terítéken van, előtte is kockázatos volt őt szerződtetni, most meg pláne. Sokkal többet nem tudok hozzátenni vele kapcsolatban vagy bármit kezdeni az ilyennel. Úgy gondolom nem egy óriási elvárás egy felnőtt embertől hogy próbáljon meg viselkedni, próbálja meg felelősségteljesen használni a felületeit és akkor nem hozza magát ilyen helyzetbe, vagy van ennek egy másik módja (legyen egy privát fiókja is). Nem tudom emiatt sajnálni, ha emiatt elesik ettől a lehetőségtől főleg úgy hogy anyagilag támogatja a családja, soha az életébe nem volt gondja mert gazdag az apja (nem ezzel van a probléma hogy gazdag, nem érdekel hanem ezt értékelni kell az életben), egészséges, tud járni és itt most pár volt kollágáját is fel lehetne hozni az elmúlt esztendőkből, plnak mennyire igazságtalanul járt el velük az élet, lehet inkább itt lenne a helyük a mezőnyben, mint ennek a fiatalembernek aki nem tudja helyén kezelni magát a világban. Itt most egészben néztem a helyzetet.

 4. F1890: asszem már hamilton is ütötte el a táblát, vagy rosberg volt? mindegy is. most ezt felfújni fölösleges. balhés mazepin mert anno megütötte ilottot, de ne tegyünk már úgy mintha egy iskolás sosem ütött volna meg senkit. az meg h élvezi az életét az szerintem szintén nem ránk tartozik. szerintem sokan ezt tolják akik híresek, max nem videózzák le. egyedül ebbe lehetne belekötni h hülye volt mert feltöltötte, de szerintem ez annyira túl van húzva, h lassan tényleg eljutunk oda h robotok lesznek az f1-esek. és ha meg úgy viselkednek az a baj, h unalmasak, ha meg nem akkor meg hülledezünk :Dszerintem igen is elkéne a mezőnybe egy piké kaliber. ő buzizta sennat, mansell nőjét csúnyának nevezte és még sorolhatnánk. nem azt mondom h szimpatikus egyik vagy másik, csak simán elfér a mezőnybe egy ügyeletes tahó is. inkább a versenyzési képességei alapján ítéljék meg mintsem az alapján amit tesz magánéletében. maradona is egy kokos alak volt, de ő sosem játszotta a szentet, el is mondta h rossz ember, a pályán való teljesítményéről cikkezzenek. emberileg nem is tartom sokra maradonat, de azért ebben igaza van.

  Hamilton volt, de ő se lökte neki a táblát Rosbergnek. Attól meg, hogy nem akarsz robot lenni még nem kell akkora parasztnak se lenni, mint amilyen Mazepin 😀 Azért a kettő között elég nagy szakadék van.

 5. F1890: szerintem sokan ezt tolják akik híresek, max nem videózzák le.

  Most valamiért Hamilton pár évvel ezelőtti vonaglása ugrott be…

 6. Sidious: Nekem már SPA-ban kezdett igazán ellenszenves lenni Mazepin, azóta meg kiderült, hogy a pályán kivül is egy igazi gyökér 😀 Szóval szerintem semmit nem veszitene vele az F1, ha most sikerrel járnaa WTF1 és a szurkolók magánakciója és kidobnák a Haasból. Amúgy állitólag nem csak ez a probléma, hanem szponzorok is jelezték a Haasnak, hogy a különböző botrányok után nem akarnak Mazepinnel együtt működni, de ez egyelőre csak pletyka.

  Amúgy szerintem ez inkább igaz, hogy a szponzorok adnak ultimátumot, mint a Haas, mert tudjuk, hogy Ők a Rich Energyvel is simán összeálltak annó, kellene Mazepinék pénze is, gondolom úgy voltak vele, hogy majd elül a balhé, csak hát nem ült el. 😀 Egy barátom írta, hogy Fittipaldi családi háttere sem épp tiszta, nagyapa is a börtön felé kacsintgat. 😀

  Amúgy a belinkelt videót pont az F1 népszerűsítette a közösségi oldalain…. 😀 Úgyhogy meglovagolták ezt, és adták alá a lovat, ha maradt volna az ilyen pályán belüli féregségnél, még tapsoltak is volna hozzá, csak hát a csajok kiálltak magukért, ez már neccesebb téma.

 7. Sidious: Nekem már SPA-ban kezdett igazán ellenszenves lenni Mazepin, azóta meg kiderült, hogy a pályán kivül is egy igazi gyökér 😀 Szóval szerintem semmit nem veszitene vele az F1, ha most sikerrel járnaa WTF1 és a szurkolók magánakciója és kidobnák a Haasból. Amúgy állitólag nem csak ez a probléma, hanem szponzorok is jelezték a Haasnak, hogy a különböző botrányok után nem akarnak Mazepinnel együtt működni, de ez egyelőre csak pletyka.

  asszem már hamilton is ütötte el a táblát, vagy rosberg volt? mindegy is. most ezt felfújni fölösleges. balhés mazepin mert anno megütötte ilottot, de ne tegyünk már úgy mintha egy iskolás sosem ütött volna meg senkit. az meg h élvezi az életét az szerintem szintén nem ránk tartozik. szerintem sokan ezt tolják akik híresek, max nem videózzák le. egyedül ebbe lehetne belekötni h hülye volt mert feltöltötte, de szerintem ez annyira túl van húzva, h lassan tényleg eljutunk oda h robotok lesznek az f1-esek. és ha meg úgy viselkednek az a baj, h unalmasak, ha meg nem akkor meg hülledezünk :Dszerintem igen is elkéne a mezőnybe egy piké kaliber. ő buzizta sennat, mansell nőjét csúnyának nevezte és még sorolhatnánk. nem azt mondom h szimpatikus egyik vagy másik, csak simán elfér a mezőnybe egy ügyeletes tahó is. inkább a versenyzési képességei alapján ítéljék meg mintsem az alapján amit tesz magánéletében. maradona is egy kokos alak volt, de ő sosem játszotta a szentet, el is mondta h rossz ember, a pályán való teljesítményéről cikkezzenek. emberileg nem is tartom sokra maradonat, de azért ebben igaza van.

 8. andrea1: Érdekes helyzet alakult ki, ettől függetlenül meglepne ha ki is rúgnák, főleg mennyi pénzt hoz amúgy. Nehéz helyzetbe hozta magát ( mondjuk szerintem emberileg óriási paraszt , eddig se bírtam, ha nem a mezőny tagja azt végképp nem bánom) meg a Haast is. Kíváncsian várom mi lesz ebből.

  Nekem már SPA-ban kezdett igazán ellenszenves lenni Mazepin, azóta meg kiderült, hogy a pályán kivül is egy igazi gyökér 😀 Szóval szerintem semmit nem veszitene vele az F1, ha most sikerrel járna a WTF1 és a szurkolók magánakciója és kidobnák a Haasból. Amúgy állitólag nem csak ez a probléma, hanem szponzorok is jelezték a Haasnak, hogy a különböző botrányok után nem akarnak Mazepinnel együtt működni, de ez egyelőre csak pletyka.

 9. Lewanda_17: Jajj Matty a szégyenfoltja az F1 világának, szánalmas alak, egy igazi gyökér, sajnálom, mert a WTF1-t szeretem, és a másik srác tök normális.

  Tudod miért sajnálom a legjobban, ha Mazepin nem lesz a Haas versenyzője? Túl könnyű dolga lesz Micknek.

  Szerintem semmivel nem lenne nehezebb dolga Mazepinnel, mint Fittiapldival, de nekem igazából az tetszett volna, ha Kimi vagy Hülkenberg lesz a csapattársa, tőlük többet tanulhatott volna és ott lett volna egy viszonyitási alap. Igy egy sz*r autóban 2 újonccal nehéz lesz megitélni a teljesitményüket.

 10. Tapani: Én ezt kétlem, mert akkor nem rágott volna be rá Sutil. Hamilton akkor még engedelmes fiú volt, ha azt mondta a csapat, hogy hazudjon, akkor hazudott, ha azt mondta a csapat, hogy ne tanúskodjon a barátja mellett, mert inkább ne keveredjen bele a dologba, akkor úgy tett. Nem egy egyenes ember, az biztos.

  Mert Sutil nem kamuzhat, senki más nem kamuzhat, csak Lewis? 😀 Már csak egy ördögszarv hiányzik a fejéről. 😀

 11. Tapani: A lényeg, hogy Sutilt el is ítélte a bíróság, egy jóval komolyabb ügy volt az, mégsem volt ekkora hiszti.

  Oké, de azt gondolom tudod, hogy abban az esetben az “áldozat” (Eric Lux) abból a sleppből való, akik csesztek kifizetni a későbbi pilótájukat, aki többek közt ezen okból kifolyólag idő előtt búcsút is intett nekik.

 12. schumilton: Ez is egy érdekes történet. Állítólag volt egy szemtanú, aki tisztára moshatta volna Sutil nevét, de a tanúskodás súlya elriasztotta…

  A lényeg, hogy Sutilt el is ítélte a bíróság, egy jóval komolyabb ügy volt az, mégsem volt ekkora hiszti.

 13. Lewanda_17: Na kire gondolsz? Nem jut eszembe senki… :/

  (Amúgy szerintem azért nem tett vallomást, mert azzal többet ártott volna Sutilnak.)

  Én ezt kétlem, mert akkor nem rágott volna be rá Sutil. Hamilton akkor még engedelmes fiú volt, ha azt mondta a csapat, hogy hazudjon, akkor hazudott, ha azt mondta a csapat, hogy ne tanúskodjon a barátja mellett, mert inkább ne keveredjen bele a dologba, akkor úgy tett. Nem egy egyenes ember, az biztos.

 14. schumilton:
  Barátként tekintett rá Sutil, most Merci pilóta az illető. Nem fehér a bőre…

  Na kire gondolsz? Nem jut eszembe senki… :/

  (Amúgy szerintem azért nem tett vallomást, mert azzal többet ártott volna Sutilnak.)

 15. schumilton: A brazilnak amúgy honnan van meg a 40 pontja?

  nem tudom, lehet már kilóra is lehet venni pontokat 😀 idén volt valami, szabályváltoztatás h engedményeket tettek.

 16. schumilton:
  A csaj azt mondja, barátok. Egy ártatlan poén lett volna részéről az egész. Döbbenet, amit a nyugati média művel. Nemhogy korrigálnák a félretájékoztatást, de még tovább fújják ezta a fake lufit…

  Ilyen ez a nyugat által hirdetett elfogadás és toleráns felfogás. 🙂 Az első adandó alkalommal szét szednek bárkit, aki nem illik bele az ő általuk elfogadott normába. Képmutató, kb mint Hamilton felszólalásai.

 17. Sidious:
  Amúgy a közösségi médiában most komoly Mazepin ellenes kampány van pl a WTF1 is beszállt már, ami egy elég nagy rajongótáborral rendelkező oldal, illetve most már rendszeresen ott vannak a versenyeken is, az egyik szerkesztőjük mondjuk kommentált már F2-es futamot is meg az F1 esportot. Aztán azóta Pietro Fittipaldi törölte a twitter/instagram biojából a tesztpilóta megnevezést és már csak “Haas F1 driver” van kint + állitólag Ilott is törölte azt, hogy Ferrari tesztpilóta az oldalairól Aztán majd kiderül, hogy ez most komoly vagy csak szivatnak minket.

  Érdekes helyzet alakult ki, ettől függetlenül meglepne ha ki is rúgnák, főleg mennyi pénzt hoz amúgy. Nehéz helyzetbe hozta magát ( mondjuk szerintem emberileg óriási paraszt , eddig se bírtam, ha nem a mezőny tagja azt végképp nem bánom) meg a Haast is. Kíváncsian várom mi lesz ebből.

 18. Tapani:
  Kár lenne az oroszért, végre jönne egy kemény arc. Szerintem nagyon nincs helye az F1-ben a politikának! Márpedig ez az! Érdekes, hogy változik a világ, Sutil anno a büntetése után simán visszaülhetett, senkit sem zavart, pedig azért az ő ügy jóval komolyabb volt.

  Ez is egy érdekes történet. Állítólag volt egy szemtanú, aki tisztára moshatta volna Sutil nevét, de a tanúskodás súlya elriasztotta…

 19. Tapani:
  Kár lenne az oroszért, végre jönne egy kemény arc. Szerintem nagyon nincs helye az F1-ben a politikának! Márpedig ez az! Érdekes, hogy változik a világ, Sutil anno a büntetése után simán visszaülhetett, senkit sem zavart, pedig azért az ő ügy jóval komolyabb volt.

  Sutil esete a

  Nando:
  Az egészben az a legszebb, hogy Mazepint úgy állítják be egy rossz viccért, mintha megerőszakolta volna az ismerősét és azt vette volna videóra, közben meg egy az ujját szopogató instapicsa mellét fogta meg, akit valószínűleg már nem egyszer vitt fel magához, hogy jól megfogdossa.
  Nekem amúgy már herótom van ezektől a szósöldzsásztisz hősöktől, akik folyamat otthonról a fotelből akarják megoldani a világ “problémáit” és azt hiszik, hogy posztolgatással és mások elítélésével majd jobbá válik a világ.
  WTF1-es mattykének addig nagy a szája, ameddig nem küld majd neki a Mazepin család egy üdvözlő karácsonyi képeslapot, utána meg majd lehet fenyegetőzni, hogy jövőre milyen pólókba fog tüntetni a futamokon, már ha lesz mivel felvenni.

  Részben igaz, amit írtál.
  https://formula.hu/parc-ferme/27468
  A csaj azt mondja, barátok. Egy ártatlan poén lett volna részéről az egész. Döbbenet, amit a nyugati média művel. Nemhogy korrigálnák a félretájékoztatást, de még tovább fújják ezta a fake lufit…

 20. F1890: az a matty gyerek kicsit sokra van magával. nem lennék meglepve ha véletlen baleset érné majd

  azt pletykálják h mazepinnak kapufa, és jön helyére fittipaldi. mondjuk ezesetben nemtom mennyi értelme van fittipaldinak, ha ott lenne egy magnussen is.

  A brazilnak amúgy honnan van meg a 40 pontja?

 21. Az egészben az a legszebb, hogy Mazepint úgy állítják be egy rossz viccért, mintha megerőszakolta volna az ismerősét és azt vette volna videóra, közben meg egy az ujját szopogató instapicsa mellét fogta meg, akit valószínűleg már nem egyszer vitt fel magához, hogy jól megfogdossa. 🙂
  Nekem amúgy már herótom van ezektől a szósöldzsásztisz hősöktől, akik folyamat otthonról a fotelből akarják megoldani a világ “problémáit” és azt hiszik, hogy posztolgatással és mások elítélésével majd jobbá válik a világ.
  WTF1-es mattykének addig nagy a szája, ameddig nem küld majd neki a Mazepin család egy üdvözlő karácsonyi képeslapot, utána meg majd lehet fenyegetőzni, hogy jövőre milyen pólókba fog tüntetni a futamokon, már ha lesz mivel felvenni. 😀

 22. Sidious:
  Amúgy a közösségi médiában most komoly Mazepin ellenes kampány van pl a WTF1 is beszállt már, ami egy elég nagy rajongótáborral rendelkező oldal, illetve most már rendszeresen ott vannak a versenyeken is, az egyik szerkesztőjük mondjuk kommentált már F2-es futamot is meg az F1 esportot. Aztán azóta Pietro Fittipaldi törölte a twitter/instagram biojából a tesztpilóta megnevezést és már csak “Haas F1 driver” van kint + állitólag Ilott is törölte azt, hogy Ferrari tesztpilóta az oldalairól 😀 Aztán majd kiderül, hogy ez most komoly vagy csak szivatnak minket.

  Jajj Matty a szégyenfoltja az F1 világának, szánalmas alak, egy igazi gyökér, sajnálom, mert a WTF1-t szeretem, és a másik srác tök normális.

  Tudod miért sajnálom a legjobban, ha Mazepin nem lesz a Haas versenyzője? Túl könnyű dolga lesz Micknek. 😛

 23. Sidious: Remélem azért olyan szintre nem jutnak el ezzel, hogy valakit “baleset” érjen.
  Amúgy Magnussen már aláirt az IMSA-ba a Chip Ganassihoz, mondjuk biztos van az a pénz, amiért fel lehetne bontani a szerződést, de nem hiszem, hogy a Haas még fizetni akarna azért is, hogy újra leszerződtesse Magnussen + még utána a fizetését, már alapból Mazepint is azért hozták, mert sz*rul állnak anyagilag. Szóval kézenfekvő lenne most gondolom Fittipaldi, márcsak azért is, mert egy Schumacher – Fittiapldi páros az papiron elég jól hangzana,hacsak nem találnak valakit a szezon kezdete előtt, aki komoly pénzt hozna a csapathoz, mert akkor majd az lesz.

  ecclestone 10 éve két betörő helyben hagyta. állítólag őket egy árokba találták meg holtan. szóval nemtom mennyire szerencsés ujjat húzni az oroszokkal. nem azt mondom h életére törnének,de egy kis ijesztgetés simán benne lehet a pakliban, főleg ha ekkora kampányt indítanak

 24. Kár lenne az oroszért, végre jönne egy kemény arc. Szerintem nagyon nincs helye az F1-ben a politikának! Márpedig ez az! Érdekes, hogy változik a világ, Sutil anno a büntetése után simán visszaülhetett, senkit sem zavart, pedig azért az ő ügy jóval komolyabb volt.

 25. F1890: az a matty gyerek kicsit sokra van magával. nem lennék meglepve ha véletlen baleset érné majd

  azt pletykálják h mazepinnak kapufa, és jön helyére fittipaldi. mondjuk ezesetben nemtom mennyi értelme van fittipaldinak, ha ott lenne egy magnussen is.

  Remélem azért olyan szintre nem jutnak el ezzel, hogy valakit “baleset” érjen.
  Amúgy Magnussen már aláirt az IMSA-ba a Chip Ganassihoz, mondjuk biztos van az a pénz, amiért fel lehetne bontani a szerződést, de nem hiszem, hogy a Haas még fizetni akarna azért is, hogy újra leszerződtesse Magnussen + még utána a fizetését, már alapból Mazepint is azért hozták, mert sz*rul állnak anyagilag. Szóval kézenfekvő lenne most gondolom Fittipaldi, márcsak azért is, mert egy Schumacher – Fittiapldi páros az papiron elég jól hangzana, hacsak nem találnak valakit a szezon kezdete előtt, aki komoly pénzt hozna a csapathoz, mert akkor majd az lesz.

 26. Sidious:
  Amúgy a közösségi médiában most komoly Mazepin ellenes kampány van pl a WTF1 is beszállt már, ami egy elég nagy rajongótáborral rendelkező oldal, illetve most már rendszeresen ott vannak a versenyeken is, az egyik szerkesztőjük mondjuk kommentált már F2-es futamot is meg az F1 esportot. Aztán azóta Pietro Fittipaldi törölte a twitter/instagram biojából a tesztpilóta megnevezést és már csak “Haas F1 driver” van kint + állitólag Ilott is törölte azt, hogy Ferrari tesztpilóta az oldalairól 😀 Aztán majd kiderül, hogy ez most komoly vagy csak szivatnak minket.

  az a matty gyerek kicsit sokra van magával. nem lennék meglepve ha véletlen baleset érné majd 🙂

  azt pletykálják h mazepinnak kapufa, és jön helyére fittipaldi. mondjuk ezesetben nemtom mennyi értelme van fittipaldinak, ha ott lenne egy magnussen is.

 27. Amúgy a közösségi médiában most komoly Mazepin ellenes kampány van pl a WTF1 is beszállt már, ami egy elég nagy rajongótáborral rendelkező oldal, illetve most már rendszeresen ott vannak a versenyeken is, az egyik szerkesztőjük mondjuk kommentált már F2-es futamot is meg az F1 esportot. Aztán azóta Pietro Fittipaldi törölte a twitter/instagram biojából a tesztpilóta megnevezést és már csak “Haas F1 driver” van kint + állitólag Ilott is törölte azt, hogy Ferrari tesztpilóta az oldalairól 😀 Aztán majd kiderül, hogy ez most komoly vagy csak szivatnak minket.