A Red Bull már azzal beéri, ha Pérez jól játssza a Bottas-szerepet

Sergio Pérez talán a nagy kiugrási lehetőséget látja a Red Bulltól kapott egyéves szerződésében, a csapat tanácsadójának szavaiból kiderül, ők leginkább egy biztos segítőt kerestek Max Verstappen mellé…

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

5 thoughts on “A Red Bull már azzal beéri, ha Pérez jól játssza a Bottas-szerepet

  1. schumilton:
    Csak a végén nehogy úgy járjanak, mint A Ferrari Leclerc-rel…

    Leclercnél már látni lehetett, hogy a korszakának az egyik legjobbja lehet, mielőtt még odaigazolt volna a Ferrarihoz és ennek ellenére kezdetben még őt is 2-esként kezelték és ki kellett érdemelnie az egyenlő bánásmódot a csapatnál. Perez viszont sosem volt korszakos zseni, ő egy megbizható jó iparos, aki kiemelkedően jól kezeli a gumikat, de nyers tempóban elmarad a legjobbaktól. De a Red Bull nem is azért szerződtette, hogy Maxsszal sz*rakodjon, hanem, hogy legyen végre egy olyan versenyző a csapatban Verstappen mellett, aki legalább a 4. helyeket magabiztosan hozza és bent tud maradni a Mercisek a box “ablakában”, amikor éppen versenyképes a Red Bull. Plusz ha Max kiesik, hibázik vagy bármi közbejön neki, akkor feltudja szedni a lepattanókat és ne Leclerc, Ricciardo, Sainz stb álljon fel a dobogóra a 0,5 mp-cel lassabb traktorjaikkal.

  2. Hát, sejthető volt. Perez sem ujjongott annyira a posztjai alapján. Bár a fene tudja… Jobb ez, mint a kispad 😀

  3. Sajnos nem is lehet többet várni az 1 éves szerződés meg most ez is inkább arra enged következtetni, hogy még véletlenül sem szeretnék azt, hogy egy erős 2-es szerepnél több jusson neki. Viszont Bottas Hamiltonhoz viszonyított teljesítménynél, Perez Maxihoz mérve úgy érzem jobban fog teljesíteni versenyeken.