Sainzcal újra kétversenyzős csapat lenne a Ferrari

Carlos Sainz érkezésével újra „kétversenyzős” csapattá válna a Ferrari. Főnökük stabil teljesítményt és hasznos külsős tapasztalatokat vár a spanyoltól.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

9 thoughts on “Sainzcal újra kétversenyzős csapat lenne a Ferrari

 1. Miért mi a f*szomnak lenne 1. 2. számú versenyző, amikor legjobb esetben a konstruktőri 3. helyért csatázhatnak idén? 😀 Semmi értelme nem lenne. Inkább az autóval foglalkozzanak, ilyen baromságok helyett. Majd ha vb cimért mennek, akkor el lehet gondolkodni azon, hogy kit támogassanak. Amúgy már most nem jönnek jó hirek a Ferrari tájékáról, mert a legújabb pletykák szerint 30 lóerőt találtak, miközben a Mercedes 40-et, szóval, ezzel megint tovább nőne a lemaradásuk. Ha ez igaz, akkor nem tudom mi a sz*rt csináltak eddig, mert pont nekik kellene most könnyebben fejlődni, mivel ők voltak a legjobban lemaradva tavaly motorerőben.

 2. Denis Hunter: 2 eve mar az elso versenyen TO volt. Sot az elso 3 versenyen 3 TO.

  Na de az nem azért volt, mert h “állj félre az utolsó körben, mert esélyed sem lehet előtte végezni ilyen helyzetben, még ha gyorsabb is vagy”

 3. GreenHonda: Ki tudnak szolgálni két versenyzőt. Ami egyedüli volt náluk a 20 év alatt az az h a 6. futamon TO-ztak Rubensnek, az szánalmas volt, a többi esetben semmivel nem voltak másabbak mint a többi csapat. Mindenhol a kiemelkedően jobbik pilótára építenek, ami egyébként túl van misztifikálva.De meg van adva az esély mindenhol h sebességeddel bizonyíts és h kiérdemelj apró dolgokat. Pár ember képes erre, pár meg nem, de hát akkor meg nem véletlen van ott, ahol…

  2 eve mar az elso versenyen TO volt. Sot az elso 3 versenyen 3 TO.

 4. Turrini: “To me 30HP seems a bit low. For example I know of concerns regarding the oval exhaust (Turrini means some issues around the exhaust area). At Haas and Alfa, they whisper that they don’t expect anything exceptional.”

 5. Grabowsky78: mert megcsinálhatjátok a legjobb kocsit ha a Merci csattint és szabálytalanná nyilvánítják!

  “…mert megcsinálhatjátok a legjobb kocsit ha a Merci csattint és szabálytalanná nyilvánítják!…”

  You fokin wot m8?

 6. andrea1:
  Első feladat: meg kell tanulni kiszolgálni két versenyzőt. Ez valahogy 20 éve nem megy

  Ki tudnak szolgálni két versenyzőt. Ami egyedüli volt náluk a 20 év alatt az az h a 6. futamon TO-ztak Rubensnek, az szánalmas volt, a többi esetben semmivel nem voltak másabbak mint a többi csapat. Mindenhol a kiemelkedően jobbik pilótára építenek, ami egyébként túl van misztifikálva. De meg van adva az esély mindenhol h sebességeddel bizonyíts és h kiérdemelj apró dolgokat. Pár ember képes erre, pár meg nem, de hát akkor meg nem véletlen van ott, ahol… 🙂

 7. Ez most Vettel ekézés? Nem tudom mire jó ez, ideje lenne lezárni. Ugyanezeket a dolgokat meg lehetett volna finomabban is fogalmazni, és koránt sem biztos, hogy Sainz pariban lesz Leclerc-rel, de szurkolok neki.
  Binotto igazi görény lehet.

 8. Ahhoz autó is kéne, nem olyan mint most! Meg némi politikai befolyás, mert megcsinálhatjátok a legjobb kocsit ha a Merci csattint és szabálytalanná nyilvánítják! Mondjuk úgy nehéz lesz ilyesmit megszerezni amíg Binotto fülét farkát behúzva bármilyen baromságba belemegy amit kitalálnak a riválisok! Bár ha Ferrari csak részt szeretne venni ebben, de nyerni nem szeretne akkor jól csinálják csak szólni kéne a rajongóknak erről! Sok sok év szánalmas vergődés és majd jövőre duma után most jött két év amikor még csak a bizakodásra sincs semmi ok, de ha ez után 22-től is csak a futottak még kategória lesz a Ferrari akkor részemről én nem szenvedném végig ezt az idei évet sem és keresnék valami más szórakozást, legalább addig amíg Binotto f1-es főnőkösdit játszik, mert ez egyáltalán nem szórakoztat!