Gyulay Zsolt: Jelentős felújítások előtt áll a Hungaroring

A vezérigazgató bízik benne, hogy teljes idényt tudnak lebonyolítani.

Teljes cikk

Vélemény, hozzászólás?

8 thoughts on “Gyulay Zsolt: Jelentős felújítások előtt áll a Hungaroring

 1. mb C124: Én a tűző nap miatt mentem mindig a supergoldra, csak szombaton, úgy még megfizethető. 50€ rémlik… A futamot tv-be sokkal jobb nézni.

  Én is így szoktam, csak én pénteken szoktam menni!

 2. Lewanda_17: Hát már nem tudom, 7-8 éve járok ki a Ringre, de szinte minden hétvégén volt eső valamelyik nap. Plusz a kurva meleg…. néha annyira nem lehet bírni, hogy a fél napot a lelátó alatt töltöm, valamelyik évben a fogyatékosok azt is kitalálták, h nem lehet beülni oda se… Na mindegy, a lényeg, h nagyon kellene minden tribün fölé tető, és ez tényleg nem pénz nekik.

  Én a tűző nap miatt mentem mindig a supergoldra, csak szombaton, úgy még megfizethető. 50€ rémlik… A futamot tv-be sokkal jobb nézni.

 3. Denis Hunter: Azert nem volt jellemzo az esos nagydij, a hoguta tobbszor veszelyes az emberekre Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehetne fedett a lelato, de egy ilyen orszagban az esozesre fogni is eros tulzas.

  Hát már nem tudom, 7-8 éve járok ki a Ringre, de szinte minden hétvégén volt eső valamelyik nap. Plusz a kurva meleg…. néha annyira nem lehet bírni, hogy a fél napot a lelátó alatt töltöm, valamelyik évben a fogyatékosok azt is kitalálták, h nem lehet beülni oda se… Na mindegy, a lényeg, h nagyon kellene minden tribün fölé tető, és ez tényleg nem pénz nekik.

 4. Denis Hunter: Azert nem volt jellemzo az esos nagydij, a hoguta tobbszor veszelyes az emberekre Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehetne fedett a lelato, de egy ilyen orszagban az esozesre fogni is eros tulzas.

  A hőség ellen a fedett lelátó ugyan úgy jó szolgálatot tenne. Persze akkor nem lehetne csilliárdos jegyeket eladni a célegyenesbe. 🙂

 5. Denis Hunter: Azert nem volt jellemzo az esos nagydij, a hoguta tobbszor veszelyes az emberekre Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehetne fedett a lelato, de egy ilyen orszagban az esozesre fogni is eros tulzas.

  természetesen a meleg az ami engem is jobban bosszant, de gondolom azt “fölösleges luxusnak” gondolnák, ezért érvelnék az eső mellett 😀
  am elmúlt 10 évben elég sokszor esett a hétvégék során és nem gyenge eső hanem tetemes mennyiségű 😀

 6. F1890:
  ideje lenne minden lelátóra tetőt húzni. vicc h olyan helyen helyezkedik el a pálya ahol nagyon gyakoriak a heves esőzések, és csak a célegyenesben van fedett rész. egy pavilont kihúzni a lelátókra nagyon kis összegbe kerülne szvsz.

  Azert nem volt jellemzo az esos nagydij, a hoguta tobbszor veszelyes az emberekre Magyarorszagon. Ettol fuggetlenul lehetne fedett a lelato, de egy ilyen orszagban az esozesre fogni is eros tulzas.

 7. ideje lenne minden lelátóra tetőt húzni. vicc h olyan helyen helyezkedik el a pálya ahol nagyon gyakoriak a heves esőzések, és csak a célegyenesben van fedett rész. egy pavilont kihúzni a lelátókra nagyon kis összegbe kerülne szvsz.

 8. Bőven lehetne még lelátókat-kivettőket elhelyezni a pályán, persze a főépület és a vip szekció a legfontosabb, kár.